Lars Vilks

Hjemmeside for Lars Vilks Komiteen

Lars Vilks deltager i konference om terrorens ofre

Forfatteren Helle Merete Brix, grundlægger af Lars Vilks Komiteen sammen med Uwe Max Jensen, arrangerer lørdag den 13. januar kl. 14-17 et symposium på Christiansborg i København om terrorens ofre og de konsekvenser, terroren har for de mennesker, den rammer, og i videre betydning for ytringsfriheden og samfundet i det hele taget.

På konferencen kan du møde: Lars Vilks, kunsthistoriker og overlevende fra Krudttønden; Naser Khader, der har levet med livvagter siden 2006; Francois Zimeray, Frankrigs ambassadør i Danmark og overlevende fra Krudttønden; Patrick Piscot, tjener og foredragsholder og overlevende fra Utøya. Forfatter til bogen ”Flugten fra Utøya”; Agnete Stoffregen, dramaturg og journalist og overlevende fra Krudttønden – samt en tidligere medarbejder fra Charlie Hebdo (vedkommendes navn offentliggøres efter nytår). Og naturligvis Helle Merete Brix, indehaver af Helle Meretes Saloner, overlevende fra Krudttønden og undervejs med bogen ”Blandt kolibrier og Kalashnikovs – om terrorens ofre.” Bogen udkommer den 14. februar 2018 og har forord af Francois Zimeray.

Konferencesproget er engelsk. Adgang gennem Christiansborgs besøgsindgang.

Tilmelding: Send NAVN og ADRESSE til: Nina Berg Behnke på nina.behnke@ft.dk

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 10. januar. GRATIS ENTRÉ.

N.B. KOM I GOD TID. ALLE SKAL GENNEM ET SIKKERHEDSTJEK.

Vel mødt!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on december 7, 2017 by .

Navigation

%d bloggers like this: