Lars Vilks

Hjemmeside for Lars Vilks Komiteen

Vilks komite og ateister markerer 25. året for fatwaen mod Rushdie

collage_vilks_udkast_4-2Gå ikke glip af arrangementet den 14. februar 2014. Her markerer Lars Vilks Komiteen i samarbejde med Ateistisk Selskab 25-året for fatwaen mod Salman Rushdie med et debatmøde.

Det foregår 19.30-21.30 i Krudttønden, Serridslevvej 2 på Østerbro. Entre kr. 75, der betales kontant ved indgangen. Der er stadig ledige pladser! Tilmelding til arrangementet hos Helle Merete på helmerbri@gmail.com eller 22 92 70 46.

Den 14. februar 1989 udstedte ayatollah Khomeini en fatwa mod Salman Rushdie på grund af hans roman ”De Sataniske Vers”. Hvad skete der siden, og hvordan er ytringsfrihedens ”temperatur” i dag? Er den mere eller mindre truet end dengang? Hvordan forsvarer vi bedst ytringsfriheden? Skal der være grænser for, hvad man kan sige om religion? Hvad med hatespeech, hvad med blasfemiloven? Dæmoniserer højrefløjen muslimer? Har venstrefløjen ”skyklapper” på i forsvaret af ytringsfriheden når det gælder muslimer?

I panelet: Den tyske forfatter og kommentator Henryk Broder, direktør for Centre for Secular Space i London Gita Saghal, den britiske forfatter og redaktør af National Review David Pryce-Jones, historiker Mikael Jalving, næstformand for Ateistisk Selskab Nana Prentø,  redaktør ved Information Niels Ivar Larsen  og tegner  og kunsthistoriker Lars Vilks.

Ordstyrer er journalist og forfatter Helle Merete Brix. Billedkunstner Uwe Max Jensen er på gulvet blandt publikum med mikrofonen. Cand.soc. Jaleh Tavakoli indleder aftenen.

Tilmelding til arrangementet hos Helle Merete på helmerbri@gmail.com eller 22 92 70 46.

Kom i god tid og husk ID – der er altid et skærpet sikkerhedstjek, når Lars Vilks optræder ved offentlige arrangementer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on januar 16, 2014 by .
%d bloggers like this: