Lars Vilks

Hjemmeside for Lars Vilks Komiteen

Ung og optaget af kunst, tabuer og ytringsfrihed?

Er du under 30 år og optaget af spørgsmål om kunst, tabuer og ytringsfrihed? Lars Vilks Komiteen søger 15 unge, der vil være publikum ved vores næste debat-arrangement om Kunst og Tabuer tirsdag den 4. juni i Krudttønden på Østerbro. Her kan du blandt andet møde en 25-årig spansk performancekunstner, der modtog trusler efter at have spist sider af koranen. Azconas performance er fotograferet og filmet. Han har også har rettet en skarp kritik af katolicismen. Du kan også møde den dødstruede svenske Muhammedtegner Lars Vilks, der er beskyttet af livvagter døgnet rundt. Paneldebatten foregår på engelsk.

Alt, hvad vi beder om til gengæld for den gratis entré er, at du skriver et par linier i vores fremlagte gæstebøger  – eller efterfølgende sender os et par linier på en mail – om hvad du tænker om arrangementet. Både hvad angår form og indhold. Appellerer diskussionen og arrangementet til et ungt publikum? Og hvor mener DU, at kunstens grænser går? Skal der være nogen? Du kan skrive under med dit fulde navn eller fornavn. Angiv gerne din alder. Vi vil gerne citere fra det skrevne til vores hjemmeside og facebookside.

Panelet i Kunst og Tabuer består udover Azcona og Vilks denne aften af billedhugger og professor Bjørn Nørgaard, kunstkritiker ved Weekendavisen Lisbeth Bonde og billedkunstneren Niels Bonde. Panelet vil blandt andet diskutere, om der slet ingen grænser er for kunsten? Må man for eksempel tematisere en massemorder, brænde biblen og spise koranen? Eller slagte en hest, som billedhugger Bjørn Nørgaard gjorde tilbage i 1970erne?

Tid: Den 4. juni 19.30-21.30

Sted: Krudttønden, Serridslevvej 2b på Østerbro. (Ved Gunnar Nu Hansens Plads)

Interesseret? Så skriv til komiteens koordinator Helle Merete Brix på helmerbri@gmail.com eller ring på 22 92 70 46

N.B. Man skal være indstillet på at møde op en halv time før debatten begynder. Der er altid sikkerhedstjek, når Lars Vilks deltager i et møde. PET står for dette sikkerhedstjek, der foregår hurtigt og effektivt, lidt a la et lufthavnstjek.  HUSK også at medbringe ID. Baren er åben før arrangementets start og i pausen.

Med venlig hilsen, Helle Merete, koordinator, Lars Vilks Komiteen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on maj 26, 2013 by .
%d bloggers like this: